• Je kan bij ons dagelijks terecht
  • Zo geregeld: boek online of bel ons op
  • Je certificaat binnen no time op zak
Reachtruck certifcaat halen

Reachtruck cursus

Haal je reachtruckcertificaat met een reachtruck cursus
Je wil niet alleen supersnel je reachtruckcertificaat op zak hebben, maar ook de reachtruck veilig en beheerst kunnen besturen. Wij leiden we je binnen één dag op tot meester van de reachtruck. De eendaagse reachtruck cursus vindt plaats in een ruime praktijkloods van 1.000 m2 in Den Bosch. De reachtruck cursus kunnen wij natuurlijk ook op locatie geven, als jouw bedrijf beschikt over een gekeurde reachtruck. Waarom je zo’n reachtruck rijbewijs eigenlijk nodig hebt? Omdat veilig werken met de reachtruck voorop staat. Tijdens deze reachtruck cursus doe je namelijk alle theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan.

Alle ins en outs van de reachtruck opleiding
De reachtruck cursus is gericht op het veilig leren werken met een reachtruck. De cursus begint 's ochtends om 7.00 uur met een theorieblok, waarin je eerst alles leert over veiligheid en wetgeving en hoe je gevaarlijke situaties kan herkennen. Na de lunch ga je met de instructeur de praktijkruimte in en begint het leukste deel. Zelf de reachtruck op! Je gaat diverse rij-oefeningen doen, waarbij veilig en beheerst rijden natuurlijk centraal staat. In de praktijkloods staan stellages met pallets met dozen en tonnen om de praktijk zo goed mogelijk na te bootsen. Er staat zelfs een aanhanger waarop je kan oefenen met laden en lossen. Dit deel sluit je af met het praktijkexamen. Haal jij dit? Dan heb jij je reachtruckcertificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om met de reachtruck te rijden! Zo snel kan het gaan. Een reachtruckcertificaat halen is op deze manier wel heel leuk!

Snel, makkelijk en leuk
Met deze cursus ben je al in één dag goed opgeleid en loop je, als het even meezit, aan het einde van de dag met een reachtruck rijbewijs op zak de deur uit! Schrijf je direct in voor deze cursus in Den Bosch. De cursus gaat altijd door en is €99,- excl. BTW inclusief lesmateriaal, lunch & digitaal certificaat. De reachtruck opleiding kan ook incompany worden georganiseerd. Daarvoor zijn we telefonisch te bereiken op 073 205 3640.


PROGRAMMA

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De reachtruck cursus is voor professionals die voor hun werk regelmatig goederen vervoeren met de reachtruck en nog niet in het bezit zijn van dit certificaat.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. In de ochtend staat de theorie centraal, dit deel sluiten we af met een theorie-examen. Dit examen bestaat uit 25 meerkeuzevragen. In de middag staat de praktijk centraal. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit en aan het eind van de middag toetsen wij deze vaardigheden in het praktijkexamen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. 

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
• Verplichtingen en regelgeving.
• Veilig en beheerst de reachtruck bedienen.
• Bekwaam om volgens Arbowet een reachtruck te besturen.

Welke onderwerpen behandelen we?
• Belading en belasting.
• Rijklaarcontrole.
• Techniek.
• Besturing en gebruik van de heftruck.
• Veiligheid.
• Lastbehandeling en technische bediening.
• Ergonomie.
• Toepassing veiligheids- en verkeersregels.

Het certificaat
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het certificaat Veilig werken met de Reachtruck. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 088 827 3040.

Prijzen

Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje. Voor maar €99! Leuk toch?

Incompany

Vrijblijvende informatie
Onze cursus is gericht op veiligheid en mobiliteit en heeft praktijkgericht karakter. Het is daarom een grote meerwaarde om deze praktijk direct in de eigen werkomgeving te oefenen. Wil jij graag een stapje verder gaan hierin? Wil jij graag een maatwerk cursus of opleiding? Wij kunnen een programma volledig naar jouw wensen ontwerpen, afgestemd op specifieke bedrijfsaspecten en natuurlijk in samenspraak met jou! Wil je persoonlijk advies over incompany of maatwerk mogelijkheden? Onze opleidingsadviseurs zijn beschikbaar om de mogelijkheden en specifieke wensen te bespreken.

Voor vragen of het boeken van een incompany cursus zijn onze dames bereikbaar op 073 205 3640.