• Je kan bij ons dagelijks terecht
  • Zo geregeld: boek online of bel ons op
  • Je certificaat binnen no time op zak
Heftruck certifcaat halen

Heftruck cursus

Haal je heftruckcertificaat met een heftruck cursus
Hoe je op een snelle en goede manier je heftruckcertificaat haalt? Door onze eendaagse heftruck cursus! Waarom je zo’n heftruckrijbewijs eigenlijk nodig hebt? Omdat veilig werken met de heftruck voorop staat. Tijdens deze heftruck cursus doe je theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan. Je leert in onze ruime praktijkloods van 1.000 m2 veilig en beheerst met de heftruck rijden. Op deze manier blijf je altijd meester over de heftruck.

Alle ins en outs van de heftruck cursus
Deze heftruck opleiding bestaat uit een theorieblok waarin bijvoorbeeld veiligheid, wetgeving en gevaarlijke situaties aan bod komen. Om je heftruckcertificaat te kunnen halen maak je aan het einde van het theorieblok een theorie-examen. Na de theorie ga je praktijkoefeningen doen, het leukste deel. Zelf de heftruck op! In de praktijkruimte leert onze instructeur je diverse rij-oefeningen, waarbij veilig en beheerst rijden centraal staat. Dit deel sluit je af met het praktijkexamen. Haal jij dit? Dan heb jij je heftruckcertificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om met de heftruck te rijden! Zo snel kan het gaan.


Snel, makkelijk en leuk
Met deze cursus ben je al in één dag goed opgeleid en loop je, als het even meezit, aan het einde van de dag met een heftruckrijbewijs op zak de deur uit!

Schrijf je direct in
De cursus in Den Bosch gaat altijd door en is €99,- excl. BTW inclusief lesmateriaal, lunch & digitaal certificaat. De heftruck opleiding kan ook incompany worden georganiseerd. Daarvoor zijn we telefonisch te bereiken op 073 205 3640.


Programma

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De heftruck cursus is speciaal voor professionals die voor hun werk regelmatig goederen vervoeren met de heftruck en nog niet in het bezit zijn van dit certificaat.

Dagprogramma
De cursus duurt één dag, van 7.00 tot 15.00 uur. In de ochtend staat de theorie centraal, dit deel sluiten we af met een theorie-examen. Dit examen bestaat uit 25 meerkeuzevragen. In de middag staat de praktijk centraal. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit en aan het eind van de middag toetsen wij deze vaardigheden in het praktijkexamen.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen.

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
• Verplichtingen en regelgeving.
• Veilig en beheerst de vorkheftruck te bedienen.
• Bekwaam om volgens Arbowet een heftruck besturen.

Welke onderwerpen behandelen we?
• Belading en belasting.
• Rijklaarcontrole.
• Techniek.
• Besturing en gebruik van de heftruck.
• Veiligheid.
• Lastbehandeling en technische bediening.
• Ergonomie.
• Toepassing veiligheids- en verkeersregels.

Het certificaat
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het certificaat Veilig werken met de Heftruck. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder op de datum en locatie naar jouw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Laat je dit liever door onze dames doen of heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op: 073 205 3640.

Prijzen


Wij bieden all inclusive prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bestaat uit de cursus, het examen èn het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden, koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje. Voor maar €99! Leuk toch?

Incompany

Vrijblijvende informatie
Onze cursus is gericht op veiligheid en mobiliteit en heeft praktijkgericht karakter. Het is daarom een grote meerwaarde om deze praktijk direct in de eigen werkomgeving te oefenen. Wil jij graag een stapje verder gaan hierin? Wil jij graag een maatwerk cursus of opleiding? Wij kunnen een programma volledig naar jouw wensen ontwerpen, afgestemd op specifieke bedrijfsaspecten en natuurlijk in samenspraak met jou! Wil je persoonlijk advies over incompany of maatwerk mogelijkheden? Onze opleidingsadviseurs zijn beschikbaar om de mogelijkheden en specifieke wensen te bespreken.

Voor vragen of het boeken van een incompany cursus zijn onze dames bereikbaar op 073 205 3640.