• Je kan bij ons dagelijks terecht
  • Zo geregeld: boek online of bel ons op
  • Je heftruck en reachtruck certificaat binnen no time op zak
Heftruck en Reachtruck certificaat

INFORMATIE

Haal je heftruck reachtruck certificaat met een combinatiecursus
Hoe je op een snelle en veilige manier je heftruckcertificaat én reachtruckcertificaat haalt? Door je in te schrijven bij de combinatiecursus van Westpoort! Met deze eendaagse cursus heb jij binnen no time allebei je certificaten op zak. Tijdens deze heftruck en reachtruck cursus doe je theoretische kennis en praktische vaardigheden op, waarbij efficiënter en veiliger werken voorop staan. In de ruimte praktijkloods van 1.000 m2 leer je veilig en beheerst met de heftruck en reachtruck rijden. Op deze manier blijf je altijd meester over de hef- en reachtruck.

Alle ins en outs van het heftruck reachtruck certificaat
Wil jij je heftruck en reachtruck certificaat halen? Deze combinatie cursus bestaat uit een theorieblok waarin bijvoorbeeld veiligheid, wetgeving en gevaarlijke situaties aan bod komen. Om je heftruckcertificaat en reachtruckcertificaat te kunnen halen maak je aan het einde van het theorieblok een theorie-examen. Na de theorie ga je praktijkoefeningen doen, het leukste deel. Zelf de heftruck én de reachtruck op! In de praktijkruimte leert onze instructeur je diverse rij-oefeningen, waarbij veilig en beheerst rijden centraal staat. Dit deel sluit je af met het praktijkexamen. Ben je geslaagd? Dan heb jij je heftruck reachtruck certificaat in de pocket en ben je officieel vakbekwaam om te rijden! Zo snel kan het gaan.

Snel, makkelijk en leuk
Met deze cursus van Westpoort ben je al in één dag goed opgeleid en loop je, als het even meezit, aan het einde van de dag met een heftruck reachtruck certificaat op zak de deur uit! Schrijf je direct in voor deze cursus in Den Bosch. De cursus gaat altijd door en is €145,- excl. BTW inclusief lesmateriaal, lunch & digitaal certificaat.

PROGRAMMA

Voor wie
De combicursus Heftruck & Reachtruck is bedoeld voor professionals die in hun werk regelmatig goederen vervoeren met de heftruck en/of reachtruck. Ervaren chauffeurs kunnen het programma in een dag afronden. Deze cursus wordt verzorgd in de Nederlandse taal. Voor kandidaten die slecht Nederlands spreken bieden we graag een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op: 073 205 3640

Resultaten
Na de 1-daagse combicursus Heftruck & Reachtruck ben je:
• Op de hoogte van verplichtingen en regelgeving
• In staat veilig en beheerst de vorkheftruck en reachtruck te bedienen
• Bekwaam om conform de Arbo-wet een vorkheftruck en reachtruck te besturen

Onderwerpen
In de praktijkgerichte combicursus Heftruck & Reachtruck wordt onder andere aandacht besteed aan:
• Belading en belasting
• Rijklaarcontrole
• Techniek
• Besturing en gebruik van de heftruck
• Veiligheid
• Lastbehandeling en technische bediening
• Ergonomie
• Toepassing veiligheids- en verkeersregels

Opzet & examen
De cursus duurt 1 dag. Van 7.00 uur tot 15.30 uur. In de ochtend staat de theorie centraal en dit deel wordt afgesloten met een theorie-examen voor beide voertuigen.’s Middags staat de praktijk centraal. Bij het praktijkgedeelte worden diverse oefeningen uitgevoerd en aan het eind van de middag worden deze vaardigheden voor de heftruck en reachtruck getoetst. Minder ervaren chauffeurs kunnen het praktijkexamen reachtruck ook op een andere middag afleggen. Indien nodig kun je voor de theorie en de praktijk apart een herexamen doen. Tijdens de cursusdag worden koffie, thee en lunch gratis aangeboden.

Certificaat & pas
Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen voor beide voertuigen met goed resultaat hebt afgerond krijg je de officiële certificaten Veilig werken met de Heftruck & Veilig Werken met de Reachtruck. Beide certificaten zijn 5 jaar geldig.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven voor deze gecombineerde cursus of door contact op te nemen met een van onze dames 073 205 3640. De cursus gaat altijd door.

Tarieven


Deelname aan de dagcursus Heftruck & Reachtruck inclusief examens voor beide voertuigen kost € 145,-. Een extra dagdeel praktijktraining Heftruck of Reachtruck kost € 75,-.
Alle bedragen zijn exclusief BTW. Lesmateriaal, koffie/ thee, lunch, certificaten en pasjes zijn bij de prijs inbegrepen.

De cursus kan ook incompany worden georganiseerd. Neem hiervoor contact met ons op: 073 205 3640.
 

 

Incompany

Vrijblijvende informatie
Onze cursus is gericht op veiligheid en mobiliteit en heeft praktijkgericht karakter. Het is daarom een grote meerwaarde om deze praktijk direct in de eigen werkomgeving te oefenen. Wil jij graag een stapje verder gaan hierin? Wil jij graag een maatwerk cursus of opleiding? Wij kunnen een programma volledig naar jouw wensen ontwerpen, afgestemd op specifieke bedrijfsaspecten en natuurlijk in samenspraak met jou! Wil je persoonlijk advies over incompany of maatwerk mogelijkheden? Onze opleidingsadviseurs zijn beschikbaar om de mogelijkheden en specifieke wensen te bespreken.

Voor vragen of het boeken van een incompany cursus zijn onze dames bereikbaar op 073 205 3640.