Routebeschrijving Waddinxveen

Locatie

De cursussen worden gegeven in het trainingscentrum van Opleidingscentrum Westpoort, goed bereikbaar met de auto en OV. Je kunt hier gratis parkeren. Let op: parkeren op het terrein van Westpoort achter het gebouw.

Het adres voor navigatiesystemen:

Coenecoop 115, 2741 PJ  Waddinxveen

Telefoonnummer 0182 23 26 80


Openbaar Vervoer

Westpoort bevindt zich op vijf minuten lopen van station Waddinxveen Triangel. Ga bij aankomst onder het station door en blijf de Coenecoop in oostelijke richting volgen. Sla bij de tweede kruising linksaf. Westpoort bevindt zich dan gelijk aan de rechterkant.

Auto, vanuit de richting Bodegraven

Neem, vanuit de A12, afrit 11 richting Gouda. Ga vervolgens de eerste rechts en neem de tweede afslag op de rotonde. Neem op de volgende rotonde ook de tweede afslag en sla vervolgens de eerste linksaf. Rijd rechtdoor tot de rotonde en neem daar de derde afslag. Sla na 500 meter rechtsaf. Ga vervolgens de tweede straat rechtsaf. Westpoort bevindt zich dan gelijk aan de rechterkant.

Auto, vanuit de richting Zoetermeer

Neem, vanuit de A12, afrit 9 richting Zevenhuizen. Ga vervolgens linksaf en neem bij de rotonde de eerste afslag. Neem bij de volgende rotonde de derde afslag en volg de N453 twee kilometer. Neem bij de rotonde de eerste afslag en volg de weg nog eens voor twee kilometer. Sla de vierde afslag linksaf. Ga vervolgens de tweede straat rechtsaf. Westpoort bevindt zich dan gelijk aan de rechterkant.

Auto, vanuit de richting Rotterdam

Neem, vanuit de A20, afrit 18 richting Moordrecht/Gouda West. Sla rechtsaf naar de N457 en volg deze voor 1,6 kilometer. Neem bij de rotonde de tweede afslag naar de N207. Verlaat na 700 meter de N207 en sla rechtsaf naar de N454. Rijd rechtdoor tot de rotonde en neem daar de derde afslag. Sla na 500 meter rechtsaf. Ga vervolgens de tweede straat rechtsaf. Westpoort bevindt zich dan gelijk aan de rechterkant.

 

Print Route